קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו גבינה כחולה שמנת

ריזוטו גבינה כחולה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו גבינה כחולה שמנת. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 66 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם פטריות, פרושוטו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: רוטב הגבינה הכחולה של סיימון וסיפור-little can beat rich and creamic blue cheese dressing, ריזוטו שעורה עם גבינה כחולה ותרד, ו "beat The Blues" ריזוטו גבינה כחולה.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים prosciutto ב 1 כפית. של השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר prosciutto מ מחבת עם כף מחורץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות, בצל, שום, אורז ונותר 3 כפית. שמן למחבת; מערבבים עד אורז מצופה באופן שווה עם שמן. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף 1 כוס מרק, בישול ערבוב כל הזמן עד מרק נספג. חזור עם מרק שנותר, הוספת מרק 1 כוס בכל פעם ובישול עד אורז רך אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מערבבים באפונה, גבינת פרמזן וגבינה כחולה; מבשלים עד הגבינות נמסות לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. כף על מגש הגשה. למעלה עם פרושוטו; מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פרושוטופרושוטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto