ריזוטו דלעת סקווש
ריזוטו דלעת סקווש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שום, שמן זית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי 1 ליטר בתוספת 1 כוס מים לרתיחה בסיר רוטב ואז להפחית את החום לנמוך.
מחממים מחבת בינונית עד בינונית בחום גבוה עם שמן זית. כאשר אדוות שמן, להוסיף את הבצל ושום לרכך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים אורז וטוסט 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים יין ומבשלים אותו לחלוטין, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות. מצקת במלאי במרווחים, כמה מצקות בכל פעם. אפשר לנוזלים להתאדות בכל פעם. ריזוטו יבשל 18 דקות, סך הכל, מן התוספת הראשונה של נוזל. להפשיר את הסקווש במיקרוגל שלך בצלחת כדי לאסוף כל נוזלים ומערבבים סקווש את 3 הדקות האחרונות של זמן בישול, העונה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. ברגע האחרון של זמן הבישול, מערבבים חמאה בחתיכות קטנות, עלי מרווה וגבינה, מגישים.