ריזוטו דלעת צלוי עם אגוזי מלך מסוכרים
המתכון קלוי ריזוטו דלעת עם אגוזי מלך מסוכרים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 252 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו פסטת דלעת קלויה עם ריקוטן ואגוזי מלך קלויים, ריזוטו סקווש חמאה צלוי, ו ריזוטו סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים אגוזים בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד קלוי, ערבוב פעמיים.
טפטוף חמאה על אגוזים חמים; מפזרים סוכר 1/8 כפית פלפל. זרוק היטב למעיל.
שלב סקווש 1 כף שמן, משליך מעיל. מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד סקווש הוא רק במכרז.
הסר מן המחבת; מערבבים שום. תניח בצד.
להביא מרק ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיף pancetta לסיר; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים סקווש, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. למעלה עם גבינה ואגוזים.