ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך
ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, חצאי אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלק קלוי עם אגוזי מלך, סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים, ו סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך.
הוראות
לקצץ כל סלק ירוק (לשמור לשימוש אחר) ולשטוף סלק. שים סלק בתבנית אפייה וטפטוף עם 1 כף. שמן. מכסים בנייר כסף ואופים עד למכרז, על 1 שעה.
תן מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף לחתוך לתוך 1/2-in. טריזים.
בינתיים, מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה וטוסט על מדף אחר של תנור עד הזהב, על 8 דקות.
בואו מגניב, ואז קוצצים גס ולהניח בצד.
להביא יין ומרק לרתיחה. בינתיים, החום נותר 3 כף. שמן זית בסיר רחב וכבד מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, כ 7 דקות.
מערבבים באורז ומבשלים עד שרק מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, 2 עד 4 דקות.
מוסיפים תערובת יין 1 כוס ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט.
מוסיפים עוד תערובת יין 1/2 כוס ומבשלים באותו אופן. המשך להוסיף תערובת יין 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד כל זה כבר בשימוש ואורז הוא כמעט רך לנשוך, על 20 דקות. (השתמש במים חמים אם נגמר לך יין.)
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה, אגוז מוסקט, 1/2 כוס גבינה, ואת הסלק. מערבבים במהירות, לכסות, ולתת לשבת 4 עד 5 דקות.
מערבבים במלח ופלפל כדי לטעום ולהעביר לקערה גדולה, רדודה המגישה קערה או מגש.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואגוזי מלך קלויים.
* אורז Arborio זמין באופן נרחב; עבור השניים האחרים, לבדוק חנויות מכולת המומחיות.
מחממים רק 1 כוס יין עם מרק בשלב לבשל אורז דרך שלב 4, אבל לא מוסיפים שום מים חמים (אורז עדיין יהיה די פריך).
מורחים אורז על תבנית אפייה מעוטרת. כיסוי וצינה. חמש עשרה דקות לפני ההגשה, להביא נשאר 1 כוס יין להרתיח לחמם את ריזוטו קר בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים 1/2 כוס יין חם בכל פעם ריזוטו ומבשלים, ערבוב, לתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא כמעט רך לנשוך, 8 עד 10 דקות (להשתמש במים חמים אם נגמר לך יין). המשך עם מתכון מ שלב