קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ריזוטו ירוק אביב

ריזוטו ירוק אביב
המתכון ריזוטו ירוק באביב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-47 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 736 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך גבינת מסקרפונה, כרישה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו ירוק אביב, ריזוטו ירוק אביב, ו ריזוטו ירוק אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הכרישה והשומר ואת הטחון במשך 5 עד 7 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את האורז ומערבבים לרגע כדי מעיל עם ירקות, שמן, חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את ציר העוף, 2 מצקות בכל פעם, ערבוב כמעט כל הזמן ומחכה למניה להיספג לפני הוספת יותר. תהליך זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
בינתיים, לחתוך את האספרגוס באלכסון ב 1 1/2 אינץ אורכים ולהשליך את הקצוות הקשים. Blanch במים מלוחים רותחים במשך 4 עד 5 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
לנקז להתקרר מיד במי קרח. (אם משתמשים באפונה טרייה, מקשט אותם במים רותחים במשך כמה דקות עד שהעמילן נעלם.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
כאשר הריזוטו כבר בישול במשך 15 דקות, לנקז את האספרגוס ולהוסיף אותו ריזוטו עם אפונה, גרידת לימון, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. המשך בישול והוספת מניות, ערבוב כמעט כל הזמן, עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
לטאטא את מיץ לימון mascarpone יחד בקערה קטנה. כאשר הריזוטו נעשה, לכבות את החום ומערבבים בתערובת מסקרפונה בתוספת גבינת פרמזן ועירית. להפריש, את החום, במשך כמה דקות, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים חם עם קומץ של עירית ועוד גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז Arborioאורז Arborio454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס דקאספרגוס דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף רותח, עדיף תוצרת ביתציר עוף רותח, עדיף תוצרת בית1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומר קצוץשומר קצוץ3(חוֹרֶף)עירית טרייה טחון, בתוספת תוספת להגשהעירית טרייה טחון, בתוספת תוספת להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה קצוצה, חלקים לבנים וירוקים בהירים (2 כרישה)כרישה קצוצה, חלקים לבנים וירוקים בהירים (2 כרישה)2(חוֹרֶף)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת לימון מגוררת טרי (2 לימונים)גרידת לימון מגוררת טרי (2 לימונים)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונה, עדיף איטלקיתגבינת מסקרפונה, עדיף איטלקית2(חוֹרֶף)שמן זית טובשמן זית טוב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי, בתוספת תוספת להגשהפרמזן מגורר טרי, בתוספת תוספת להגשה283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפואה, הפשרה, או 1 1/2 כוסות אפונה טריאפונה קפואה, הפשרה, או 1 1/2 כוסות אפונה טרי2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.