ריזוטו ירקות קלוי באביב
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, אספרגוס, קישואים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם סנאפר צהוב זנב צלוי כולו, ריזוטו ירקות האביב, ו ריזוטו ירקות האביב.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. ספריי 17x11 אינץ מחבת קלייה עם ספריי בישול.
מערבבים אספרגוס, גזר, בצל, פלפלים, סקווש, פטריות, רוזמרין ו 1/4 מרק כוס במחבת מוכנה.
צלוי 20 דקות או עד הסוף, ערבוב פעם אחת. הכן ריזוטו בעוד הירקות נצלים.
מוסיפים אורז. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות
מוסיפים 1/2 מרק כוס ומבשלים עד מרק נספג.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל מרק נספג לפני הוספת יותר. (זמן בישול סה " כ: 25 דקות)