ריזוטו לימון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? ריזוטו לימון יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם אורז arborio, גבינת פקורינו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיאן וריזוטו לימון, ריזוטו בכוס לימון, ו ריזוטו לימון & אפונה.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את המניה ו 2 כוסות מים על אש נמוכה בינונית.
בסיר ריזוטו או מחבת גדולה עם תחתית מעוגלת, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל לחום בינוני עד בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת וקמח כדי לרכך 3 עד 4 דקות מערבבים את האורז ומוסיפים את גרידת 1 לימון.
מחממים את האורז במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
מוסיפים את המניה החמה, כמה מצקות בכל פעם, ומערבבים במשך דקה עם כל תוספת, כדי לפתח את העמילן ואת היבט שמנת. זמן הבישול הכולל יהיה כ -18 דקות בערך. שמור הוספת מלאי בכל פעם המחבת מתחילה להתייבש בקצוות. בעוד האורז מבשל, לקלף העליון או קטע את הבשר של לימון דק קוצצים.
מפזרים 1/2 כפית סוכר. כאשר האורז מבושל אל דנטה, מערבבים את החמאה, קטעי לימון, מיץ של 1 לימון, גבינה ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לקערת הגשה.