ריזוטו לימון מאייר עם בזיליקום
המתכון Meyer ריזוטו לימון עם בזיליקום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם ורמוט, עלי בזיליקום, צ'ילה התאילנדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו לימון מאייר, ריזוטו לימון מאייר, ו עוגות ריזוטו לימון מאייר.
הוראות
להביא את המניה לרתיחה בסיר בינוני, לכסות ולשמור חם. ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, צלע סלרי וצ ' ילה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מוסיף את עלי הסלרי ושום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עד מבריק, על 1 דקה
מוסיפים את הוורמוט לאורז ומבשלים על חום מתון עד כמעט נספג, על 3 דקות.
מוסיפים את המניה החמה, 1 כוס בכל פעם, ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד בין תוספות, עד שרוב המניה נספגת לפני הוספת יותר. האורז נעשה כאשר הוא רך ורוב הנוזל נספג, על 20 דקות בסך הכל. מערבבים את 1/2 כוס גבינת פרמזן, מסקרפונה, שידות לימון ומיצים ואת בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. כף ריזוטו לתוך קערות ומגישים, עובר פרמזן נוסף ליד השולחן.