ריזוטו לימון עם טמפה
ריזוטו לימון עם טמפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו איך לעשות הפחתת בלסמי ב 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, GF אם gf טמפה משמש), Veggie & טמפה סלופי ג'ו + כל מה שאי פעם רצית לדעת על טמפה, ו סלט עמק נאפה עם רוטב דיז'ון. לימון טמפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף טמפה; לטחון 4 דקות או עד חום זהוב.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים חמאה ושמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד שחמאה נמסה.
להוסיף שאלוט; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקליפה.
להוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים פטרוזיליה ומיץ.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה. למעלה עם טמפה ובצל ירוק.