ריזוטו ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים חמים, arborio, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין, ריזוטו ארוחת בוקר קל קינמון וצימוקים (חלב ללא, ללא גלוטן, טבעוני), ו ריזוטו ללא גלוטן וטבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי 4 ליטר על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז; להפחית את החום בינוני.
מוסיפים יין לתערובת בצל במחבת; מבשלים עד שהנוזל מתאדה. מערבבים באורז. קוק נחשף על חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים.
מערבבים מרק ומים; יוצקים תערובת 1/2 כוס מרק על אורז. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג. חזור עם תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד אורז רך וקרם.
מפזרים גבינה, פלפל ופטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין