ריזוטו נקניקיות וירקות
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ריזוטו נקניקיות וירקות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 581 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 46%. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות, ריזוטו ירקות סתיו, ו ריזוטו ירקות יומיומי.
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות.
מוסיפים שמן, בצל ופטריות, ממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
בינתיים, בסיר נפרד, מבשלים ציר ועשבי תיבול טריים עד שהם מוכנים לשימוש. לתערובת הבשר, מוסיפים אורז, ממשיכים לערבב עד שהאורז חם ומצופה בשמן.
מוסיפים יין וממשיכים לערבב עד שהנוזל נספג.
בעזרת מצקת מוסיפים כ-1/2 כוס ציר חם בכל פעם לאורז תוך ערבוב מתמיד לאחר כל תוספת עד לספיגת הנוזל. כשיש לכם בערך 1 1/2 כוסות ציר, הוסיפו אספרגוס והמשיכו לערבב.
כשנותרה 1 כוס ציר מוסיפים אפונה, מלח ופלפל, מערבבים בעדינות.
הריזוטו נעשה כאשר כל הציר נספג, האורז קרמי במראהו ויציב אך רך לנגיסה, (כ-20-25 דקות בסך הכל).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן. כף לקערות והגיש עם גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.