קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

ריזוטו נקניקיות וירקות

ריזוטו נקניקיות וירקות
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ריזוטו נקניקיות וירקות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 581 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 46%. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות, ריזוטו ירקות סתיו, ו ריזוטו ירקות יומיומי.

הוראות

1
בתנור הולנדי או בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שמן, בצל ופטריות, ממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
3
בינתיים, בסיר נפרד, מבשלים ציר ועשבי תיבול טריים עד שהם מוכנים לשימוש. לתערובת הבשר, מוסיפים אורז, ממשיכים לערבב עד שהאורז חם ומצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים יין וממשיכים לערבב עד שהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר עשבי תיבול מהציר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
בעזרת מצקת מוסיפים כ-1/2 כוס ציר חם בכל פעם לאורז תוך ערבוב מתמיד לאחר כל תוספת עד לספיגת הנוזל. כשיש לכם בערך 1 1/2 כוסות ציר, הוסיפו אספרגוס והמשיכו לערבב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
כשנותרה 1 כוס ציר מוסיפים אפונה, מלח ופלפל, מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הריזוטו נעשה כאשר כל הציר נספג, האורז קרמי במראהו ויציב אך רך לנגיסה, (כ-20-25 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן. כף לקערות והגיש עם גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.