אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, ריזוטו עגבניות תירס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 319 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. הוא עובד היטב כמזנון. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת פרמזן, עלי בזיליקום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו תירס ועגבניות קלוי , ריזוטו עגבניות מיובשות ותירס פארו וריזוטו תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את המים, החלב והמרק; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס תערובת מים חמים. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים את יתרת תערובת המים, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספה. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.) מערבבים פנימה את שאר החומרים; חום דרך.
ריזוטו בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.