ריזוטו עם אדאמה, גרידת לימון וטרגון
ריזוטו עם אדאמה, גרידת לימון, ו טרגון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אורז arborio, מלח כשר ופלפל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ריזוטו לימון עם אפונה, טרגון, כרישה, סלט קינואה חם עם Edamame & Tarragon, ו ריזוטו עם אדאמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. מערבבים במרק, 3/4 כוס בכל פעם (מחכה עד כל תוספת של מרק נספג לפני הוספת הבא), ומבשלים, ערבוב מדי פעם. זה צריך לקחת בערך 25 דקות עבור כל מרק להיספג.
הסר מן החום ומערבבים את edamame, גרידת לימון, טרגון, 3/4 כוס הפרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. כף לתוך קערות בודדות העליון עם שאר פרמזן. קיצור דרך: להפשיר edamame וירקות אחרים שקיות קפוא במהירות, למקם אותם במסננת או מסננת רשת ולהפעיל אותם תחת מים קרים.