קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל

ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל
ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות מורל, parmigiano-reggiano בתוספת, 2 בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, מורל ריזוטו, ו קיש אספרגוס ומורל.

הוראות

1
אם משתמשים במורל יבש, להשרות במים חמים כדי לכסות 30 דקות. מורלים יבשים להתסיס במים השריית מים או מורלים טריים במים קרים כדי לעקור חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
חותכים morels (טרי או מיובש) לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
3
מביאים מרק ומים לרתיחה בסיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח. שמור תערובת 1 כוס מרק עבור ragout ולשמור הנותרים מרק ב מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף 1/2 תערובת מרק חם כוס ומבשל במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף תערובת מרק חם, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה, 18 עד 22 דקות. (יהיו שאריות תערובת מרק. עתודה לדילול ריזוטו.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מערבבים גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתוך ריזוטו, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, תוך ביצוע רגאוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז פטריות מורל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים 1 מרק כוס שמורות ומביאים לרתיחה. מערבבים אפונה, אספרגוס, גרידה, ונותר 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מחוממים דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה הוא משולב, ואז העונה רגאוט עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
ריזוטו דק כדי עקביות הרצוי עם כמה מרק שאריות ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים ריזוטו בין 4 קערות רדודות. אספרגוס כף ו רגאוט מורל (עם נוזל) על גבי ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מורלים יבשים יכול להיות ספוג וטופח יבש 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל

מרכיבים

369חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות אורז Arborio (אודותכוסות אורז Arborio (אודות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרlb אספרגוס בינוני, גזוז וחותכים באלכסון לחתיכות 1 אינץ ' ארוך (אודותlb אספרגוס בינוני, גזוז וחותכים באלכסון לחתיכות 1 אינץ ' ארוך (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה תינוק קפואאפונה תינוק קפוא1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2חתיכות טופי הית' ברעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםשום קצוץ דקשום קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק52fl. אוז.s1/2 כוסות מופחת-מרק עוף נתרן1/2 כוסות מופחת-מרק עוף נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 עוז פטריות מורל מיובשות או 1/4 lb טרי3/4 עוז פטריות מורל מיובשות או 1/4 lb טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2/3 כוס מגוררת דק Parmigiano-רג'יאנו בתוספת נוספת להגשה2/3 כוס מגוררת דק Parmigiano-רג'יאנו בתוספת נוספת להגשה1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות