קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל

ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל
ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות מורל, parmigiano-reggiano בתוספת, 2 בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, מורל ריזוטו, ו קיש אספרגוס ומורל.

הוראות

1
אם משתמשים במורל יבש, להשרות במים חמים כדי לכסות 30 דקות. מורלים יבשים להתסיס במים השריית מים או מורלים טריים במים קרים כדי לעקור חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
חותכים morels (טרי או מיובש) לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
3
מביאים מרק ומים לרתיחה בסיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח. שמור תערובת 1 כוס מרק עבור ragout ולשמור הנותרים מרק ב מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף 1/2 תערובת מרק חם כוס ומבשל במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף תערובת מרק חם, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה, 18 עד 22 דקות. (יהיו שאריות תערובת מרק. עתודה לדילול ריזוטו.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מערבבים גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתוך ריזוטו, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, תוך ביצוע רגאוט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז פטריות מורל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
יוצקים 1 מרק כוס שמורות ומביאים לרתיחה. מערבבים אפונה, אספרגוס, גרידה, ונותר 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מחוממים דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה הוא משולב, ואז העונה רגאוט עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
ריזוטו דק כדי עקביות הרצוי עם כמה מרק שאריות ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים ריזוטו בין 4 קערות רדודות. אספרגוס כף ו רגאוט מורל (עם נוזל) על גבי ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מורלים יבשים יכול להיות ספוג וטופח יבש 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל