ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל
ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות מורל, parmigiano-reggiano בתוספת, 2 בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, מורל ריזוטו, ו קיש אספרגוס ומורל.
הוראות
אם משתמשים במורל יבש, להשרות במים חמים כדי לכסות 30 דקות. מורלים יבשים להתסיס במים השריית מים או מורלים טריים במים קרים כדי לעקור חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים morels (טרי או מיובש) לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מביאים מרק ומים לרתיחה בסיר 4 ליטר.
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח. שמור תערובת 1 כוס מרק עבור ragout ולשמור הנותרים מרק ב מבשלים חשוף.
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה.
להוסיף 1/2 תערובת מרק חם כוס ומבשל במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף תערובת מרק חם, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה, 18 עד 22 דקות. (יהיו שאריות תערובת מרק. עתודה לדילול ריזוטו.)
מערבבים גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתוך ריזוטו, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, תוך ביצוע רגאוט.
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז פטריות מורל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 4 דקות.
יוצקים 1 מרק כוס שמורות ומביאים לרתיחה. מערבבים אפונה, אספרגוס, גרידה, ונותר 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מחוממים דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה הוא משולב, ואז העונה רגאוט עם מלח ופלפל.
ריזוטו דק כדי עקביות הרצוי עם כמה מרק שאריות ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים ריזוטו בין 4 קערות רדודות. אספרגוס כף ו רגאוט מורל (עם נוזל) על גבי ומפזרים עירית.
מורלים יבשים יכול להיות ספוג וטופח יבש 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.