קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ובייקון ביזון

ריזוטו עם אספרגוס ובייקון ביזון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס בייקון ביזון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 315 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, אספרגוס, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בייקון ביזון בירה צ'ילי, מתכון צ'יזבורגר בייקון ביזון, ו בייקון ביזון קל קציץ בשר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים אספרגוס בשכבה אחת בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
אופים, חשוף, במשך 8 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
6
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר גדול. מבשלים בצל בחמאה חמה במשך 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים אורז. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. בזהירות לערבב מרק ופלפל. להביא רותחים; להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות (לא להרים את המכסה).
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
בינתיים, לבשל בייקון ביזון, 1/2 בכל פעם, על חום בינוני במחבת גדולה במשך 5 עד 6 דקות לכל אצווה או עד פריך, מפנה מדי פעם. במידת הצורך, לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העברה ללוח חיתוך. מגניב מעט; קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר סיר מחום. מערבבים באספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
בואו לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. מערבבים חתיכות בייקון ביזון וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ביזוןביזון