ריזוטו עם אספרגוס ובייקון ביזון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס בייקון ביזון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 315 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, אספרגוס, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בייקון ביזון בירה צ'ילי, מתכון צ'יזבורגר בייקון ביזון, ו בייקון ביזון קל קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים אספרגוס בשכבה אחת בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
אופים, חשוף, במשך 8 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת.
חותכים לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר גדול. מבשלים בצל בחמאה חמה במשך 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים אורז. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. בזהירות לערבב מרק ופלפל. להביא רותחים; להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות (לא להרים את המכסה).
בינתיים, לבשל בייקון ביזון, 1/2 בכל פעם, על חום בינוני במחבת גדולה במשך 5 עד 6 דקות לכל אצווה או עד פריך, מפנה מדי פעם. במידת הצורך, לנקז על מגבות נייר.
העברה ללוח חיתוך. מגניב מעט; קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
הסר סיר מחום. מערבבים באספרגוס.
בואו לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. מערבבים חתיכות בייקון ביזון וגבינת פרמזן.