ריזוטו עם ירקות התינוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך אורז arborio, שמן צמחי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייבי בוק צ'וי ריזוטו, ריזוטו תרד דלעת ותינוק, ו Orecchiette עם לפת תינוק והירוקים שלהם.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את המים עם בצל, גזר, כרישה, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין וציפורן ולהביא לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני, לכסות ומבשלים במשך 50 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר בינוני, לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חצי משלל טחון ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הירוקים התינוק קומץ בכל פעם, ערבוב בין קבוצות עד נבול. מתבלים את הירקות הקטנים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
בסיר גדול, להמיס 1 כף החמאה בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השאלוט הנותרים ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כדי לצפות את הדגנים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף 1 כוס של מלאי חם לבשל, ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את המניה 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים את הירוקים הנבולים ואת 2 כפות הנותרים של חמאה לתוך ריזוטו ומתבלים עם מלח ופלפל.