ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים
ריזוטו מתכון עם ירקות מרירים גבינת גאודה עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, chard שוויצרי, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ו ירקות מרירים עם גבינת עיזים, Pinenuts, ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הגבעולים סלק קצוצים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את עלי סלק ומבשלים, זורק, עד נבול, על 3 דקות.
מסננים את chard ולהעביר לקערה. מתבלים במלח ופלפל. מחק את המחבת.
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עד האורז מצופה בשמן זית, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז ספג את רוב המניה, על 3 דקות. המשך לבשל את הריזוטו, הוספת 1 כוס המניה בכל פעם ערבוב כל הזמן בין תוספות עד המניה נספגת. הריזוטו נעשה כאשר הוא קרמי ואת גרגרי האורז הם פשוט רך, על 20 דקות.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בגבינה, חמאה ובשר מבושל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.