ריזוטו מתכון עם ירקות מרירים גבינת גאודה עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, chard שוויצרי, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ו ירקות מרירים עם גבינת עיזים, Pinenuts, ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגבעולים סלק קצוצים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את עלי סלק ומבשלים, זורק, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את chard ולהעביר לקערה. מתבלים במלח ופלפל. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עד האורז מצופה בשמן זית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז ספג את רוב המניה, על 3 דקות. המשך לבשל את הריזוטו, הוספת 1 כוס המניה בכל פעם ערבוב כל הזמן בין תוספות עד המניה נספגת. הריזוטו נעשה כאשר הוא קרמי ואת גרגרי האורז הם פשוט רך, על 20 דקות.