ריזוטו עם נקניק ותרד
ריזוטו עם נקניק ותרד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 457 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז arborio, שמן זית, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו ריזוטו נקניק ותרד, ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות, ו ריזוטו עגבניות ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק 2 כוסות מים כדי להתבשל בסיר בינוני. הפעל חום נמוך כדי לשמור על חום.
שמן זית חם בסיר כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים נקניק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות פירוק לחתיכות קטנות, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, בערך 2 דקות.
מוסיפים על 2 כוסות תערובת מרק חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז סופג נוזלי. המשך להוסיף נוזל, על 2 כוסות בכל פעם, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא שמנת ורך, על 20 דקות (אתה לא יכול להשתמש בכל הנוזל).
מוסיפים תרד ומערבבים עד נבול, על 2 דקות.
הסר סיר מחום, מערבבים גבינה וחמאה ומתבלים במלח.