ריזוטו עם פטריות בר, עשבי תיבול, ושאלוט נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שאלוט, פלפל, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, ו כרוב ניצנים עם שאלוט ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כבה חום, לכסות, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת סאוט גדול על חום בינוני גבוה עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות ו 2 כפיות כל מרווה וקורנית; לטגן, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד פטריות רכות חום בהיר אבל לא מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
4
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להפחית את החום בינוני, וחום הנותרים שמן זית וחמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שאלוט, ומערבבים כל הזמן, 2 דקות או עד מכרז שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
7
להוסיף שום, ומטופח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים אורז, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד דגנים מצופים היטב ואת החיצוניות להפוך שקוף. (אל תתנו אורז חום.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מוסיפים יין לבן ומבשלים 30 שניות או עד שרובו מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
10
מוסיפים 1 מרק עוף כוס, ומערבבים כל הזמן עד נספג בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
11
מוסיפים מרק נוסף במרווחים של 1 כוסות, מערבבים לאחר כל תוספת עד שרוב המרק נספג. להפסיק להוסיף מרק כאשר אורז נראה רווי. (ייתכן שלא צריך את כל 5 מרק כוסות.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד אורז רך וקרם אבל לא רגשני.