ריזוטו עם פטריות בר, עשבי תיבול, ושאלוט נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שאלוט, פלפל, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, ו כרוב ניצנים עם שאלוט ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כבה חום, לכסות, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת סאוט גדול על חום בינוני גבוה עד חמאה נמס.
מוסיפים יין לבן ומבשלים 30 שניות או עד שרובו מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
10
מוסיפים 1 מרק עוף כוס, ומערבבים כל הזמן עד נספג בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
11
מוסיפים מרק נוסף במרווחים של 1 כוסות, מערבבים לאחר כל תוספת עד שרוב המרק נספג. להפסיק להוסיף מרק כאשר אורז נראה רווי. (ייתכן שלא צריך את כל 5 מרק כוסות.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד אורז רך וקרם אבל לא רגשני.