ריזוטו עם תרד ושרימפס
ריזוטו מתכון עם תרד ושרימפס מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שיני שום, בתוקף התינוק תרד, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו שרימפס ' N ' ריזוטו תרד, ריזוטו שרימפס עם תרד ובזיליקום, ו שרימפס שום עם ריזוטו תרד פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים אורז והבא 3 מרכיבים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיף יין; לבשל עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים שרימפס ותרד; לבשל 5 עד 7 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים בגבינת פרמזן.