ריזוטו עשבי תיבול של אנדרו
ריזוטו עשבי תיבול של אנדרו נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם יין, פטרוזיליה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ריזוטו פטריות-עשבי תיבול, ו ריזוטו הרב ופרמזן.
הוראות
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שומר, פלפל, בצל, שום, 1 1/2 כפות נענע, 1 1/2 כפות פטרוזיליה, 1 כף רוזמרין ו 1 כפית לימון גרידת.
לטגן, ערבוב, עד ירקות מתרככים מעט (כ 2 עד 3 דקות).
מערבבים כוסברה ואורז וטחון, ערבוב, עד גרגרי אורז מצופים בשמן (כ 3 דקות).
יוצקים יין ומניות ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים נחשפו במשך 20 עד 25 דקות, או עד הנוזל נספג כמעט ואורז הוא רך אבל מוצק. (הערה: מערבבים פעם או פעמיים בעת רתיחה.)
הסר מחבת מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים מנטה הנותרים, פטרוזיליה, רוזמרין וגרידת לימון, ולאחר מכן מוסיפים מיץ לימון וגבינה. מכסה סיר עם נייר שעווה ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות לפני ההגשה.