ריזוטו עשבי תיבול של אנדרו נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם יין, פטרוזיליה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ריזוטו פטריות-עשבי תיבול, ו ריזוטו הרב ופרמזן.
יוצקים יין ומניות ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים נחשפו במשך 20 עד 25 דקות, או עד הנוזל נספג כמעט ואורז הוא רך אבל מוצק. (הערה: מערבבים פעם או פעמיים בעת רתיחה.)
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
יין
6
הסר מחבת מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים מנטה הנותרים, פטרוזיליה, רוזמרין וגרידת לימון, ולאחר מכן מוסיפים מיץ לימון וגבינה. מכסה סיר עם נייר שעווה ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות לפני ההגשה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.