ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, יין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
הוראות
לנקות פטריות על ידי ניגוב עם מגבת נייר יבש; לא לשטוף.
הסר גבעולי פטריות; קוצצים גס ולהניח בצד.
חותכים כובעי פטריות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. (אם גדול, לחתוך לחתיכות בגודל ביס.) להפריש.
יוצקים מרק לתוך סיר 3 ליטר.
מוסיפים גבעולי פטריות קצוצות, טימין, עלה דפנה ורוטב סויה; חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 30 דקות.
זן מרק; להיפטר גבעולים, טימין עלה דפנה. אתה צריך על 6 מרק כוסות; אם לא, להוסיף מים.
בסיר 3 ליטר עמוק כבד, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות פטריות ובצל; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים לשלב. לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין, מחממים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים 1/2 מרק כוס; מבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד שהאורז נספג נוזל.
הוספת 1/2 מרק כוס בכל פעם, להמשיך לבשל ערבוב 20 עד 25 דקות עד כל מרק נוספה נספג. כאשר נעשה, אורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.
מערבבים בגבינת שמנת וגבינת פרמזן מגוררת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי להפוך את עלי מרווה מטוגנים, במחבת 8 אינץ', מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עלי מרווה, כמה בכל פעם, בשכבה אחת; מטגנים 15 שניות (לא עלים חומים).
הסר עלים ממחבת; מפזרים קורטוב מלח
מגישים ריזוטו בקערות רדודות בודדות. מעל כל אחד עם כמה עלי מרווה שבבי גבינת פרמזן.