ריזוטו פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
מוסיפים יין ועלי דפנה ומבשלים עד שהיין נספג ברובו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים את כל מלבד 1 כוס של ציר עוף ומביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם. מכסים ומפחיתים חום להגדרה הנמוכה ביותר. מבשלים 10 דקות, מערבבים, מחליפים כיסוי, וממשיכים לבשל עד שהמים נספגים בעיקר, כ -10 דקות יותר. מערבבים בכוס הנותרים של ציר עוף, פרמזן, ופטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אורז צריך להיות שמנת להתיישב לתוך שלולית לאט כאשר כפית על צלחת. אם סמיך מדי, דלל את האורז עם מים או יותר מלאי.