ריזוטו פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא מרק עוף לרתיחה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
יוצקים 1 כוס מרק עוף מחומם לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים פטריות מיובשות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
4
בואו להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
5
הסר פטריות ולהניח בצד. להחזיר מרק פטריות בחזרה למחבת עם מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים לחצן ופטריות בלה תינוק, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
להוסיף פורצ ' יני rehydrated ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא התאדה, כ 2 דקות.
9
מוסיפים שאלוט, שום, וקורנית. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים חמאה ואורז ומבשלים, ערבוב, עד שהאורז מתחיל להפוך שקוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®
11
מוסיפים יין ועלי דפנה ומבשלים עד שהיין נספג ברובו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים את כל מלבד 1 כוס של ציר עוף ומביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם. מכסים ומפחיתים חום להגדרה הנמוכה ביותר. מבשלים 10 דקות, מערבבים, מחליפים כיסוי, וממשיכים לבשל עד שהמים נספגים בעיקר, כ -10 דקות יותר. מערבבים בכוס הנותרים של ציר עוף, פרמזן, ופטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אורז צריך להיות שמנת להתיישב לתוך שלולית לאט כאשר כפית על צלחת. אם סמיך מדי, דלל את האורז עם מים או יותר מלאי.