ריזוטו פטריות שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 349 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -30 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, פטריות פורצ'יני, קרם מרק פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת, ו ריזוטו פטריות קרמי לוהט.
הוראות
1
מניחים פטריות מיובשות לתוך קערה קטנה, ומכסים במים חמים; להשרות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת, וסוחטים בעדינות יבש עם מגבות נייר. קוצצים פטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
סקופ קרם מרק פטריות לקערה, ומערבבים בהדרגה במים רותחים עד שהתערובת חלקה אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בסיר על אש בינונית, הביאו את הציר לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים חמאה ושמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, שום ופטריות קצוצות; מבשלים כ -3 דקות. מערבבים בהדרגה אורז; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד לציפוי אורז בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים טימין ובזיליקום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
יוצקים פנימה את תערובת מרק הפטריות, תוך ערבוב עד לספיגה. מוסיפים בהדרגה 1/3 ציר, תוך ערבוב עד שנוזל נספג. ממשיכים לערבב במלאי בהדרגה, 1 כוס בכל פעם, ומאפשרים לנוזל להיספג לפני הוספת כוס נוספת. זה אמור לקחת כ -20 דקות עד שכל הציר ייספג והאורז הופך לאל דנטה (רך אך יציב לנגיסה).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)