ריזוטו פטריות תירס
ריזוטו פטריות תירס נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. אם יש לך תירס אוזניים, פטריות שיטאקי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר גדול עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. בינתיים, לחתוך את התירס מן הקורים ולהניח בצד. הצמד את הקורים לשניים ולשים בסיר עם 7 כוסות מים; להביא לרתיחה נמוכה. גבעול ופרוס את הפטריות.
מבשלים את הפטריות במחבת עם טפטוף בייקון על חום בינוני גבוה עד פריך מעט, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
מוסיפים את החמאה ואת שאלוט למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך, כ -2 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ביין עד שנספג, ולאחר מכן מוסיפים 1 כפית מלח וגרעיני התירס.
מצקת ב 1/2 כוס מרק תירס חם, ערבוב עד נספג. המשך הוספת מרק ב 1/2-במרווחים כוס, המאפשר לו להיספג לפני הוספת יותר, עד האורז הוא רק רך, על 20 דקות. מערבבים בגבינה, עירית וכמה פטריות ובייקון. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם בייקון הנותרים ופטריות ועוד גבינה.