ריזוטו פרימוורה
ריזוטו Primaveran נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, כרישה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ירקות, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף אספרגוס הבא 4 מרכיבים( אספרגוס דרך שום); לבשל 10 דקות או עד אספרגוס הוא פריך, ערבוב לעתים קרובות. להפריש; להתחמם.
כדי להכין ריזוטו, לשלב מים מרק בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
להוסיף כרישה; לבשל 4 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין ומבשלים 1 דקות. מערבבים תערובת 1 כוס מרק, ומבשלים 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים 1/4 כוס גבינה, טימין, ו 1/2 כפית מלח.
מחלקים את הריזוטו באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם ירקות.
מפזרים מנות באופן שווה עם 1/4 כוס גבינה.