ריזוטו פרמזן סקווש
המתכון ריזוטו פרמזן סקווש מוכן תוך כ 33 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קישוא חמאה צלוי, ריזוטו עוף ופרמזן, ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, ו קל butternut סקווש & כרוב ריזוטו עם גבינת פרמזן שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה מרק עוף 1/4 כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים סקווש ובזיליקום לריזוטו מוכן. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. מצאנו כי עוטפת פלסטיק איטום עצמי, כגון חותם PRESS ' n שמח, לא עובד ביישום זה.