קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו, ריזוטו, ריזוטו

ריזוטו, ריזוטו, ריזוטו
ריזוטו, ריזוטו, ריזוטו זה ... ללא גלוטן מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.

הוראות

1
להביא מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים מחבת עמוקה של 10 אינץ ' מעל חום בינוני. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן זית במחבת; מבשלים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בשרי; לבשל 30 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 14 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, 1/4 כוס גבינה, ושאר החומרים. לכסות ולתת לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
מפזרים עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מגישים באופן מיידי.
9
ריזוטו עגבניות-בזיליקום: להשמיט פטריות, שרי, טימין ומלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
הוסף 1/4 כוס יין לבן לבצל מרוסק, בישול לפי ההוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים מרק, ומבשלים לפי ההוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
12
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כוס קצוצה עגבניות סן מרזנו, 1/2 כוס מגוררת פרמזן טרי-גבינת רג ' יאנו, 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ, ופלפל. לכסות ולתת לעמוד 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
משמש 4 (הגשה גודל: על 1 כוס) קלוריות 364; שומן 1G (שבת 6g, מונו 4g, פולי 9g); חלבון 2G; פחמימות 4g; סיבים 4G; CHOL 23MG; ברזל 7MG; נתרן 683MG; CALC 170MG
14
ריזוטו ירקות האביב: להשמיט פטריות ושרי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
15
הוסף 1/2 כוס יין לבן לבצל מרוסק, בישול לפי ההוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים מרק, ומבשלים לפי ההוראות לעיל, מוסיפים 1 כוס קצוצה חניתות אספרגוס 3/4 כוס אפונה ירוקה פטיט קפוא, מופשר, לפני הוספת האחרון 1/2 מרק כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
17
הסר מהחום; מערבבים ב 1/3 כוס מגוררת פרמזן טרי-רג ' יאנו גבינה, טימין, פלפל, ומלח. לכסות ולתת לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
18
משמש 4 (הגשה גודל: 1 כוס) קלוריות 366; שומן 2G (שבת 6g, מונו 4g, פולי 1g); חלבון 5G; פחמימות 2G; סיבים 5G; CHOL 21MG; ברזל 5MG; נתרן 595MG; CALC 125MG