ריזוטו שעורה עם כרישה מוקרמת ופטריות
המתכון ריזוטו שעורה עם כרישה קרמלized ופטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 200 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו תבשיל שעורה עם כרישה, פטריות, וירקות, ריזוטו כוסמת עם פטריות וכרישה, ו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 20 דקות או עד רך וזהב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעורה, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג. מוסיפים פטרוזיליה.