ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky
מתכון שעורה ריזוטו עם פטריות Garlicky יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק בשר, מלח, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky, ריזוטו שעורה עם בשר חזיר ופטריות, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את השעורה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את היין ומבשל עד נספג, כ 5 דקות.
מוסיפים 1 כוס של תערובת מרק בשר חם לשעורה ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג כמעט. המשך הוספת מרק חם, 1 כוס בכל פעם ערבוב לעתים קרובות, עד השעורה הוא אל דנטה, על 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
מקשטים עם עירית ואת שבבי הגבינה ומגישים.