ריזוטו שעורה פטריות לבישול איטי
ריזוטו שעורה פטריות לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם טימין, שעורה פנינה, מרק ירקות נתרן נמוך יותר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. ציון זה הוא סופר. נסו ריזוטו אספרגוס-שעורה לבישול איטי, ריזוטו שעורה וחומוס לבישול איטי, ו ריזוטו שעורה של שרימפס וארטישוק לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את השעורה והטימין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשעורה רק מזהיבה, כ -2 דקות.
מעבירים לסיר איטי של 6 ליטר ומוסיפים את הגזר, המרק, 1 1/2 כוסות מים ו 1/4 כפית מלח. מכסים ומבשלים גבוה עד שהנוזל נספג והגזר והשעורה רכים, כ -3 שעות.
זורקים את הטימין ומערבבים פנימה את הפרמזן, החומץ, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. דק את הריזוטו במים חמים לקבלת עקביות רצויה לפי הצורך. מעל פטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר. ס. קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -11 דולר לבקבוק.
![באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.