קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

ריזוטו שעורה פטריות לבישול איטי

ריזוטו שעורה פטריות לבישול איטי
ריזוטו שעורה פטריות לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם טימין, שעורה פנינה, מרק ירקות נתרן נמוך יותר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. ציון זה הוא סופר. נסו ריזוטו אספרגוס-שעורה לבישול איטי, ריזוטו שעורה וחומוס לבישול איטי, ו ריזוטו שעורה של שרימפס וארטישוק לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את השעורה והטימין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשעורה רק מזהיבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שעורהשעורה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מעבירים לסיר איטי של 6 ליטר ומוסיפים את הגזר, המרק, 1 1/2 כוסות מים ו 1/4 כפית מלח. מכסים ומבשלים גבוה עד שהנוזל נספג והגזר והשעורה רכים, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
זורקים את הטימין ומערבבים פנימה את הפרמזן, החומץ, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. דק את הריזוטו במים חמים לקבלת עקביות רצויה לפי הצורך. מעל פטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר. ס. קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.