ריזוטו שעורה שוק החקלאים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך עגבניות ענבים, בצל, תירס עמק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע, ריזוטו עם פריחת סקווש טרי בשוק החקלאים ותינוק זוק, ו סלט שוק האיכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי של 4 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים בצל, פלפל, פטריות ותירס בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא פריך רך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף שעורה, ערבוב על 1 דקה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
3
מערבבים ביין ו 1/2 כוס של מלאי הירקות. מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג כמעט. חזור עם מלאי הנותרים 3 כוסות מים, הוספת 1/2 ל 3/4 כוס של מלאי או מים בכל פעם ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.