קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו שרימפס

ריזוטו שרימפס
מתכון שרימפס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 765 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 305 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את החסילון הוורוד הקטן ביותר שתוכלו למצוא, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו שרימפס, ו ריזוטו שרימפס.

הוראות

1
מוסיפים את מיץ הצדפה ל -4 כוסות מים בסיר, מחממים עד מהביל. אל תתנו לו לרתוח. 2 בסיר נפרד (תחתית עבה), חום 2 כפות חמאה על חום בינוני, ו sauté את שאלוט טחון במשך 2-3 דקות, עד רק שקוף.3
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את האורז לסיר. מערבבים ומטגנים את האורז במשך 2-3 דקות, עד שכל הדגנים מצופים היטב בחמאה ומתחילים טוסט. 4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את היין הלבן. עם כף עץ, מערבבים את האורז במרץ. ברגע שהיין רותח, תנמיך את החום עד שהיין יבשל בעדינות. מערבבים כמעט כל הזמן. אתה עושה את זה כדי לעורר את האורז, אשר משחרר את העמילן שלה ויוצר את רוטב שמנת אתה רוצה ריזוטו. 5 כאשר היין מבושל כמעט משם – בשום פנים ואופן אתה לא צריך לתת את האורז לרחוש על החלק התחתון של הסיר – יוצקים שתי מצקות של מרק צדפות חם-תערובת מים. מערבבים היטב לשלב, ולהוסיף קמצוץ בריא של מלח. 6 ערבוב כמעט כל הזמן, לתת נוזל זה להפחית עד שהוא כמעט נעלם, ואז להוסיף עוד מצקת של מרק. תמשיך עם זה עד שהרוטב יצפה בכפית. תטעם את הכפית ותראה אם הריזוטו צריך מלח. אם כן, להוסיף קמצוץ קטן. זה אורז ריזוטו הרבה צריך על 4-5 כוסות של סך נוזלי (כולל היין) לבוא יחד, אז להתחיל לטעום את האורז בגביע 3rd. אם זה כמעט שם – המשרד במרכז אבל שקוף מבחוץ, ומוקף באופן מלא עם רוטב שמנת-מוסיפים עוד כוס מרק, מערבבים היטב, וטועמים עוד פעם אחת למלח. (אם לא, יש לך אורז ישן ואתה צריך ללכת עוד כוס אחת ולתת לו לבשל משם.) 7 עכשיו להוסיף שרימפס, פטרוזיליה, ואת כף הנותרים של חמאה. מערבבים כל הזמן עד זה כוס אחרונה של מרק הוא בערך חצי נעלם: זכור שאתה רוצה ריזוטו זה להיות משוחרר וקרם. ממש לפני שאתם מגישים, מוסיפים את גרידת הלימון ומגישים מיד. הכי טוב מוגש עם קערות וכפות ולא צלחות ומזלגות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו