ריזוטו שרימפס
מתכון שרימפס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 765 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 305 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את החסילון הוורוד הקטן ביותר שתוכלו למצוא, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו שרימפס, ו ריזוטו שרימפס.
הוראות
מוסיפים את מיץ הצדפה ל -4 כוסות מים בסיר, מחממים עד מהביל. אל תתנו לו לרתוח. 2 בסיר נפרד (תחתית עבה), חום 2 כפות חמאה על חום בינוני, ו sauté את שאלוט טחון במשך 2-3 דקות, עד רק שקוף.3
מוסיפים את האורז לסיר. מערבבים ומטגנים את האורז במשך 2-3 דקות, עד שכל הדגנים מצופים היטב בחמאה ומתחילים טוסט. 4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את היין הלבן. עם כף עץ, מערבבים את האורז במרץ. ברגע שהיין רותח, תנמיך את החום עד שהיין יבשל בעדינות. מערבבים כמעט כל הזמן. אתה עושה את זה כדי לעורר את האורז, אשר משחרר את העמילן שלה ויוצר את רוטב שמנת אתה רוצה ריזוטו. 5 כאשר היין מבושל כמעט משם – בשום פנים ואופן אתה לא צריך לתת את האורז לרחוש על החלק התחתון של הסיר – יוצקים שתי מצקות של מרק צדפות חם-תערובת מים. מערבבים היטב לשלב, ולהוסיף קמצוץ בריא של מלח. 6 ערבוב כמעט כל הזמן, לתת נוזל זה להפחית עד שהוא כמעט נעלם, ואז להוסיף עוד מצקת של מרק. תמשיך עם זה עד שהרוטב יצפה בכפית. תטעם את הכפית ותראה אם הריזוטו צריך מלח. אם כן, להוסיף קמצוץ קטן. זה אורז ריזוטו הרבה צריך על 4-5 כוסות של סך נוזלי (כולל היין) לבוא יחד, אז להתחיל לטעום את האורז בגביע 3rd. אם זה כמעט שם – המשרד במרכז אבל שקוף מבחוץ, ומוקף באופן מלא עם רוטב שמנת-מוסיפים עוד כוס מרק, מערבבים היטב, וטועמים עוד פעם אחת למלח. (אם לא, יש לך אורז ישן ואתה צריך ללכת עוד כוס אחת ולתת לו לבשל משם.) 7 עכשיו להוסיף שרימפס, פטרוזיליה, ואת כף הנותרים של חמאה. מערבבים כל הזמן עד זה כוס אחרונה של מרק הוא בערך חצי נעלם: זכור שאתה רוצה ריזוטו זה להיות משוחרר וקרם. ממש לפני שאתם מגישים, מוסיפים את גרידת הלימון ומגישים מיד. הכי טוב מוגש עם קערות וכפות ולא צלחות ומזלגות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו