ריזוטו שרימפס שמפניה
מתכון שמפניה שרימפס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, ריזוטו שמפניה, ו ריזוטו שמפניה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס. לעשות חתך רדוד לאורך הגב של כל שרימפס; לשטוף את הווריד.
במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי 4 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד רך. להפחית חום בינוני.
הוסף שרימפס; קוק חשף כ 8 דקות, מפנה פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים.
הסר שרימפס ממחבת; להתחמם.
מוסיפים שמפניה לבצל במחבת; מבשלים עד שהנוזל התאדה. מערבבים באורז. קוק חשף מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעיני אורז הם שקופים. בכוס 4 כוס מדידה, מערבבים מרק עוף ומיץ צדפות; יוצקים תערובת 1/2 כוס על אורז. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג. חזור עם תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד אורז רך וקרם.
כ 5 דקות לפני ריזוטו נעשה, מערבבים שרימפס, ארוגולה, גבינה ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.