קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל

ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל
ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם הל טחון, סוכר superfine, ריזלינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם הל, עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג, ו עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג.

הוראות

1
יוצקים את הריזלינג לתוך סיר בינוני לטאטא בסוכר עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מקלפים את האגסים, משאירים גזע שלם, אם קיים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
הסר את קצה הגבעול התחתון עם כדור מלון קטן, ולהמשיך לגרוף לתוך האגס כדי להסיר את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
4
מניחים את האגסים תקין בתערובת ריזלינג (ציד בלתי חוקי נוזלי) לאחר שהם קלופים cored כדי למנוע מהם discoloring. (חומציות היין שומרת אותם מבראונינג).
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
כדי לשמור על אגסים שקועים בנוזל הלא חוקי, לחתוך מעגל נייר קלף בגודל של המחבת ולשכב על פני השטח של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים צלחת קטנה על גבי הנייר כדי לוודא שהאגסים שקועים לחלוטין. מבשלים את האגסים על חום בינוני גבוה, רק עד הנוזל מגיע לרתיחה. הפחיתו את החום לנמוך וצדו את האגסים עד שהם פשוט רכים. האגסים צריכים להיות עדינים מספיק כדי לחדור עם סכין. זה לוקח בערך 20 עד 25 דקות עבור אגסים בינוניים בשלים, אבל זה יכול להשתנות בהתאם לגודל, מגוון בשלות של האגס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר את המחבת מהחום וקרר את הפרי לחלוטין בנוזל הציד הלא חוקי. מקררים את הפרי בנוזל במיכל אטום עד שמוכנים לשרת. (הפרי יחזיק במשך 4 עד 5 ימים, ככל הפרי מאוחסן בנוזל הלא חוקי, פולר את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים כמחצית הנוזל הלא חוקי למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך לבשל ולהפחית עד הנוזל מקבל syrupy ועל עקביות של דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בינתיים, מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר והל עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
כדי לשרת, מניחים אגס בקערה או על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
טפטוף עם סירופ ריזלינג מופחת ומקשטים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ריזלינגריזלינג
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל