ריח מלוח ומעושן
ריח מלוח ומעושן הוא תוספת המגישה 4. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. לכו לחנות ואספו סוכר, חומץ תפוחים, גרגירי פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף בלתי ניתן לשיפור של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלמון מלוח מעושן, סמלטים מלוחים ומעושנים, ו תרנגול הודו עם מלח תפוחים ומעושן.
הוראות
שוטפים את הריח במים זורמים קרירים. הניחו בצד.
מכניסים את כל שאר החומרים, למעט הקרח, לקומקום החשמלי. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקרח ומערבבים עד שהתערובת מתקררת.
מעבירים את הנוזל לשקית רוכסן של 1 ליטר יחד עם הריח. אוטמים ומניחים בכלי כך שכל הדגים יהיו במי מלח.
מכניסים למקרר למשך 30 דקות עד 1 שעה.
מוציאים את הריח מהמלוח, שוטפים ומייבשים.
הניחו אותם על תבנית מרופדת במגבת נייר, שכבות עם מגבות נייר בין לבין אם הן לא יתאימו לשכבה אחת. מניחים לייבוש במקרר למשך הלילה.
למחרת, מניחים את הריח על המדפים, בצד הבטן למטה, מפריד אותם על ידי לפחות 1/4 אינץ ' ומניחים לתוך מעשן. הפעל את המעשן כך שישמור על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.התאם את החום לפי הצורך ובשל כ -3 שעות או עד לרמת העשייה הרצויה.