קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ריץ חריף אסיה כנפי עוף

ריץ חריף אסיה כנפי עוף
ריץ חריף אסיה כנפי עוף הוא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. זה הר ד ' אובר יש 334 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: חריף אסיה ברביקיו כנפי עוף, כנפי עוף אסייתיות חריפות עם רוטב טבילת עשבים, ו כנפי עוף פריכות אסייתיות + מתכון לרוטב צ'ילי מתוק חריף.

הוראות

1
שלב חומץ תפוחים, רוטב סויה, מים, סוכר חום, פלפלי סרנו, ג ' ינג ' ר ומלח בסיר קטן. הביאו תערובת לרתיחה עדינה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר. ממשיכים לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/3, על 20 דקות. הטעמים יתעצמו ככל שהרוטב מסמיך והופך לסירופי. מחלקים את הרוטב, שומרים 1 1/4 כוסות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שוטפים כנפיים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
מניחים על כוס קרקרים מרוסקים בקערה ללחם. טובלים כנף עוף בביצה הטרופה ומאפשרים עודף לטפטף. ואז מצפים כנף עוף בפירורי קרקר ריץ.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים כנף עוף על נייר אפייה מרופד בנייר כסף. חזור על הפעולה עד שכל העוף מצופה, והוסיף עוד קרקרים כתושים לקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לכריכהלכריכה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים שמן בישול בסיר של 2.5 ליטר עד 375 מעלות צלזיוס.מניחים בזהירות 3 עד 4 כנפי עוף בשמן חם ומטגנים עד שהם פריכים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוציאים כנפיים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. ממשיכים לטגן את העוף בצורה זו עד שכולם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
ריססו קלות שני ניירות אפייה מרופדים בנייר כסף בתרסיס בישול. בעזרת רוטב 3/4 כוסות מצפים קלות כל כנף עוף ומניחים על נייר אפייה מרופד בשכבה אחת ומנסים לא להצטופף בעוף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מכניסים ניירות אפייה לתנור שחומם מראש ואופים עד לבישול, 15 עד 20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס). אפשר לעוף לנוח 10 דקות; מגישים עם רוטב שמור, מלפפון, גזר ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור כנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו