ריץ חריף אסיה כנפי עוף
ריץ חריף אסיה כנפי עוף הוא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. זה הר ד ' אובר יש 334 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: חריף אסיה ברביקיו כנפי עוף, כנפי עוף אסייתיות חריפות עם רוטב טבילת עשבים, ו כנפי עוף פריכות אסייתיות + מתכון לרוטב צ'ילי מתוק חריף.
הוראות
שלב חומץ תפוחים, רוטב סויה, מים, סוכר חום, פלפלי סרנו, ג ' ינג ' ר ומלח בסיר קטן. הביאו תערובת לרתיחה עדינה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר. ממשיכים לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/3, על 20 דקות. הטעמים יתעצמו ככל שהרוטב מסמיך והופך לסירופי. מחלקים את הרוטב, שומרים 1 1/4 כוסות להגשה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים על כוס קרקרים מרוסקים בקערה ללחם. טובלים כנף עוף בביצה הטרופה ומאפשרים עודף לטפטף. ואז מצפים כנף עוף בפירורי קרקר ריץ.
מניחים כנף עוף על נייר אפייה מרופד בנייר כסף. חזור על הפעולה עד שכל העוף מצופה, והוסיף עוד קרקרים כתושים לקערה לפי הצורך.
מחממים שמן בישול בסיר של 2.5 ליטר עד 375 מעלות צלזיוס.מניחים בזהירות 3 עד 4 כנפי עוף בשמן חם ומטגנים עד שהם פריכים, 1 עד 2 דקות.
מוציאים כנפיים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. ממשיכים לטגן את העוף בצורה זו עד שכולם פריכים.
ריססו קלות שני ניירות אפייה מרופדים בנייר כסף בתרסיס בישול. בעזרת רוטב 3/4 כוסות מצפים קלות כל כנף עוף ומניחים על נייר אפייה מרופד בשכבה אחת ומנסים לא להצטופף בעוף.
מכניסים ניירות אפייה לתנור שחומם מראש ואופים עד לבישול, 15 עד 20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס). אפשר לעוף לנוח 10 דקות; מגישים עם רוטב שמור, מלפפון, גזר ונהנים!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור כנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו