ריקוטה ודבש טארט
מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", ו טארט ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החמאה המומסת, סוכר, גרידה, ומלח בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד הבצק הרך, על 1 דקה.באופן שווה לארגן חתיכות קטנות של הבצק על החלק התחתון של מחבת עגולה 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ על הבצק כדי ליצור שכבה אפילו על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת, משפשף את הכוס או האצבעות שלך לפי הצורך.מכסים את קליפת הטארט בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.כאשר הקליפה הוא צונן, דקור אותו בכל רחבי עם מזלג ומניח אותו על תבנית אפייה.
מניחים ריקוטה מנוקז, ביצים, דבש, גרידה, וקינמון בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך, עצירה וגירוד למטה הצדדים של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי, עד התערובת חלקה בשילוב, על 1 דקה.
מורחים את המילוי בקליפה חמה טארט ומפזרים באופן שווה את השקדים מעל.
אופים עד מרכז טארט מוגדר רק, על 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.