ריקוטן חלב הכבשים הקצפת של אנדרו Carmellini הוא צמחוני משקאות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 91 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך עלי קורנית, אופציונלי: תאנים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, העוף המטוגן של אנדרו כרמליני, ו גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים את הריקוטה והחלב יחד עד שהתערובת קלה ורכה במערבל עמדה במהירות בינונית או בקערה עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
עצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים את מלח השולחן ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחן
3
מניחים תערובת בקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
מפזרים את פלר דה סאל, פלפל, טימין, אורגנו. למעלה עם שמן זית, אשר יתיישב על ומסביב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פינוליס (צנוברים), קלויים
2 כוסות שיני שום
5
מגישים עם לחם קלוי, העליון עם תאנים פרוסות או זיתים (או כמהין מגולח.)