ריקוטה פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי
ריקוטה פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, פלפל טחון גס, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ו אלפרדו פטוצ'יני עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
אדים ברוקולי, מכוסה, 3 דקות או עד פריך-מכרז.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 15 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים גבינות, מלח ופלפל, ומבשלים 5 דקות או עד גבינה נמסה. מערבבים ברוקולי ופסטה.