ריקוטה פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריקוטה פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו קצת גבינת ריקוטה, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ברוקולי פטוצ'יני אלפרדו, ו אלפרדו פטוצ'יני עם עוף וברוקולי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין המשרד, על 2 עד 6 דקות.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 15 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. לבשל 5 דקות או עד גבינה נמסה. מערבבים בברוקולי מאודה ופסטה מבושלת.