ריקוטה קוצ'ן עם ציפוי Streusel
ריקוטה קוצ'ן עם ציפוי Streusel דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4595 קלוריות, 159 גרם חלבון ו 154 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. . עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו Streusel Küchen, אפרסק-Streusel Kuchen, ו שזיף Streusel Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב, 1 ביצה, 2 כפות חמאה, קמח, 1/4 כוס סוכר לבן, מלח ושמרים לתוך המחבת של מכונת הלחם שלך בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק ולחץ על התחל.
בעוד הבצק מכין, בקערה בינונית, לשלב גבינת ריקוטה, 3/4 כוס סוכר לבן, 3 ביצים, ותמצית וניל. הכה במהירות גבוהה 3 עד 4 דקות.
משמנים תבנית אפייה בגודל 15x10 אינץ ' ומניחים בצד.
הסר את הבצק ממכונת הלחם והנח על משטח מקומח קלות.
מרדדים בצק לצורה מלבנית כדי להתאים גיליון אפייה. בזהירות להחליק את הבצק על תבנית אפייה. באמצעות סכין או מספריים, להתחיל בצדדים הארוכים ולחתוך 1 אינץ רצועות רחבות לכיוון המרכז כדי להפוך כ 14 רצועות בכל צד.
חותכים רק מספיק רחוק כדי להשאיר רצועה מוצקה על 3 אינץ 'רחב במרכז; עם רצועות לחתוך להרכיב "שוליים" בכל צד.
מורחים את תערובת ריקוטה לאורך רצועת המרכז. מקפלים את רצועות הצד על תערובת ריקוטה, רצועות לסירוגין מכל צד. צבטו או סובבו את הרצועות לקשרים כדי לאטום.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, להכין את ציפוי streusel על ידי ערבוב יחד את הסוכר החום, 3 כפות חמאה, ואת שמנת amaretto. להתפורר ציפוי מעל החלק העליון של קוצ ' ן.
אופים 25 עד 35 דקות או עד העליון הוא חום זהוב. מגניב 20 דקות לפני ההגשה.