ריקוטה תוצרת בית של דן קלוגר עם ביצים אפויות ורוטב עגבניות
ריקוטה תוצרת בית של דן קלוגר עם ביצים אפויות ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 780 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילי, בזיליקום, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ביצים אפויות ברוטב עגבניות עם גבינת ריקוטה, ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ו דלעת ספגטי אפויה עם רוטב עגבניות וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב ושמנת לסיר בינוני (נוזל צריך לבוא פחות ממחצית הדרך למעלה בצד של סיר).
חום מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 77° על מדחום לקרוא מיידית.
מוסיפים מלח כשר לפי הטעם.
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים בעדינות לשלב.
תערובת צריך מיד להתחיל להרכיב גושים קטנים. להפריש ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
קו מסננת רשת עדינה עם cheesecloth ולהגדיר מעל קערה בינונית.
יוצקים תערובת חלב לתוך מסננת ולאפשר לנקז במשך 20 דקות. אתה צריך בסופו של דבר עם בין 1 ו 2 כוסות ריקוטה טרי. שים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
להעביר עגבניות לקערה גדולה מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מרוסק.
מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני, על 1 דקה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין אבל לא השחמה, על 4 דקות בסך הכל.
מוסיפים עגבניות ומגבירים את החום לגבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 3 כוסות, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, ומערבבים בזיליקום.
כדי להרכיב: התאם את מתלה התנור למיקום נמוך באמצע וחימם מראש תנור ל 204°.
להעביר רוטב עגבניות למחבת sauté ישר 12 אינץ'. לפצח ביצים ישירות על פני השטח של רוטב ואז להוסיף ריקוטה ב כף בגודל סביב הביצים. מתבלים ביצים במלח.
מניחים מכסה על מחבת ואופים עד ביצים לבנות להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזל, על 8 דקות (לבדוק כל כמה דקות עד שנעשה). בזהירות להסיר סיר מהתנור ומפזרים גבינה מגוררת, עלי בזיליקום קרועים, פתיתי צ ' ילי. מתבלים במלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי.
טפטוף עם עוד שמן זית כתית, ומגישים.