רך בייגלה השני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בייגלה רך השני. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה משרת 12 . זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמרים, מים, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים סוכר לתוך 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה.
תן לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים כדי להמיס שמרים.
שלב 1 1/2 כוסות מים חמים, קמח ומלח בקערה גדולה. מערבבים שמרים לתערובת.
מוסיפים עוד קצת קמח, במידת הצורך, כדי שהבצק לא יהיה דביק מדי.
ללוש 8 עד 10 דקות עד שהבצק חלק ואלסטי.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים במגבת תה.
בואו לעמוד בתנור עם אור דולק והדלת סגורה כ-45 דקות, או עד להכפלה בכמויות גדולות.
להתגלגל לתוך יומן. סמן לתוך 12 מנות, לחתוך.
מגלגלים כל מנה לחבל בגודל 1/2 אינץ'. מעצבים כל חבל לצורת בייגלה על ניירות אפייה משומנים. מקציפים ביצה לבן 1 כפית מים עם מזלג בקערה קטנה; מברשת זיגוג על בייגלה.
מפזרים מעט בייגלה עם מלח כשר, וחלקם עם שומשום.
אופים בחום של 450 מעלות (230 מעלות צלזיוס) כ-15 דקות. הפעל על המדפים כדי להתקרר.