רכיכה ב Brodetto
רכיכה ב Brodetto דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו לחם כפרי, צ'ילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רכיכה ב Brodetto, Brodetto (Brudet), ו מרק דגים.
הוראות
על תבנית אפייה, טוסט הלחם במשך 8 דקות, עד הזהב.
מברשת טוסטים עם שמן זית לשפשף אותם בכל רחבי עם שן שום כולו. שים 1 טוסט בתחתית של כל אחד 4 קערות.
במחבת עמוקה, לחמם את כוס 1/4 של שמן.
מוסיפים את השום המרוסק ואת הצ ' ילי ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים את מיץ הצדפות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות והעגבניות, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים במולים ובצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהצדפות והמולים פתוחים והצדפות רק מבושלות, 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את פירות הים לקערות. מרתיחים את המרק במשך 1 דקה, עד מופחת מעט.
מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים קלות במלח ושופכים את המרק לקערות.