קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

רמאי אפוי זיטי

רמאי אפוי זיטי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לנקז היטב.
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את הפסטה, רוטב ספגטי ורוטב אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, ומעל עם תערובת הגבינה האיטלקית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)