קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

רמאי אפוי זיטי

רמאי אפוי זיטי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז היטב.
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את הפסטה, רוטב ספגטי ורוטב אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, ומעל עם תערובת הגבינה האיטלקית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®