קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

רמאי אפוי זיטי

רמאי אפוי זיטי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לנקז היטב.
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את הפסטה, רוטב ספגטי ורוטב אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, ומעל עם תערובת הגבינה האיטלקית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה