רמאי אפוי זיטי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 12 דקות.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את הפסטה, רוטב ספגטי ורוטב אלפרדו.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, ומעל עם תערובת הגבינה האיטלקית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, כ -15 דקות.