רסם, מרק עגבניות הודי
רסאם, מרק עגבניות הודי נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו פפריקה, זרעי חרדל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: Milagu Rasam – Pepper Rasam / Rasam דרום הודי מהיר s, עגבניות רסאם, איך לעשות רסאם עגבניות / רסאם עגבניות קל, ו כיצד להפוך את horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam.
הוראות
תחמם את סיר המרק שלך בגובה בינוני. להפריד את התבלינים לשלוש קבוצות שניתן להוסיף לסיר בקלות: זרעי חרדל, תבלינים" רטובים "(עלי קארי, צ ' ילה ושום), ואת התבלינים היבשים (הזמנת כפית של amchoor מאוחר יותר).
מוסיף את ghee או שמן ולתת לו לחמם עד שהוא מנצנץ סדקים זרע כמון באופן מיידי. לאחר מכן להוסיף את זרעי חרדל ולחכות להם פופ.
כאשר זרעי החרדל מתפוצצים בכל מקום, מוסיפים את התבלינים הרטובים ומערבבים את המעיל בשמן. כמה שניות לאחר מכן, מוסיפים את התבלינים יבשים, ומערבבים שוב את המעיל. כאשר הסיר הוא ארומטי בעוצמה, מוסיפים את העגבניות. חשוב לעשות את זה מהר, כך התבלינים לקבל רק קלוי, אבל לא להתחיל לשרוף.
מביאים את המרק לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה מתונה.
תן לו לבשל במשך כ 20 עד 30 דקות, טעימות לעתים קרובות להוסיף תיבול, כל סוכר הכרחי (אשר יכול לעשות הבדל עצום במנות עגבניות), וכל מים נוספים (הוספתי כ 2 כוסות לקראת סוף רותח). המרק צריך להיות די דק אבל עדיין טעים. לאחר 20 עד 30 דקות, התבלינים היו צריכים להתחתן היטב יחד. זמן קצר לפני ההגשה, מערבבים באמנצ ' ור הנותרת.
מקשטים עם כוסברה ומשמשים כמתאבן או כמרק טבילה לביבות.