רסק תפוחים
רסק תפוחים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו קליפות לימון, תפוחי פוג'י, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רסק תפוחים, מה יש בזה? רסק תפוחים, ו פאי רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחים, קליפת לימון, מיץ לימון, מקל קינמון, סוכר חום, סיידר תפוחים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים עד התפוחים רכים, על 25-30 דקות.
הסר וזרוק פרוסות קליפת לימון מקל קינמון. מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח כדי לטעום ולהגיש או למקם במיכל אטום במקרר למשך עד שבועיים או במקפיא עד שנה.