רסק תפוחים אגס
רסק תפוחים אגס דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 1286 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-346 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחים, אגסים, חומץ תפוחים תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: רסק תפוחים אגס, רסק תפוחים אגס, ו מאפינס רסק תפוחים עם אגס.
הוראות
לזרוק את התפוחים והאגסים לתנור הולנדי כבד תחתית, ולאחר מכן לשפוך סיידר תפוחים, ברנדי, וחומץ. מכסים את הסיר ומבשלים את הפרי על חום בינוני גבוה עד רך לחלוטין, ולאחר מכן לפורר את הרוטב עם בלנדר טבילה.
התאם את עקביות הרוטב עם סיידר תפוחים נוספים לפי הצורך.
מגישים מיד או לאחסן עד 1 שבוע במיכל אטום במקרר.