רסק תפוחים-מעדן יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רסק תפוחים-יוגורט תענוג. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רסק תפוחים, מים, יוגורט וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו מעדן יוגורט פצפוצי שוקולד, עוגת תפוחים יוגורט, ו True Southern Delight: Hummingbird Cake {with Banana chobani Greek יוגורט!} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
הסר 3/4 כוס הג ' לטין; לשפוך לתוך קערה קטנה.
מוסיפים רסק תפוחים וקינמון; מערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך קערת הגשה או ארבע כוסות קינוח. מקררים 45 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד.
בינתיים, לקרר הנותרים ג ' לטין 30 דקות. או עד מעט מעובה. מערבבים ביוגורט. כפית מעל שכבת ג ' לטין בקערה.
מקררים 2 שעות או עד סט. חנות נותר קינוח במקרר.